Cautare

1545 de rezultate pentru "congres medicina" (3.76 secunde)
Dupa ample discutii in contradictoriu purtate la sediul central al Partidului Ecologist din Romania (PER), s-a decis ca aceasta formatiune politica sa se reuneasca intr-un congres national pe data de 23 februarie.
"Acel congres (de la Bucuresti - n.r.) a fost statutar, din punct de vedere juridic nu exista probleme, politic era necesar acest congres, pentru ca ceea ce tandemul Milut - Pavelescu facuse la negocieri era o vanzare a partidului.
Situatia este regretabila, pentru ca noi consideram ca nu este cadru mai democratic pentru confruntare decat un congres. Originala noastra democratie si-a invins toate recordurile, reusind sa circumstanteze un congres la care presedintele partidului nu s-a prezentat", a declarat Radu Sarbu.
Fostul secretar coordonator al PNL Iasi, Valerian Salavastru, finul liderului liberal iesean Relu Fenechiu, solicita organizarea unui congres extraordinar al PNL pentru schimbarea actualei conduceri centrale a PNL, considerand ca sefii liberali au negociat neprofesionist formarea guvernului.
Liderul filialei municipale a PNL Iasi, Cristian Adomnitei, a declarat marti ca niciun reprezentant din conducerea PNL Iasi nu sustine demersul lui Valerian Salavastru privind organizarea unui congres extraordinar al partidului si ca acesta va raspunde in interiorul partidului pentru opinia sa.
Întotdeauna, in cadrul PNL, la Congres a fost o competitie.
Intrebat, in continuare, de ce contracandidat se teme cel mai tare la congres, liderul PSD a declarat ca nu are emotii sau temeri fata de acest subiect.
Misiunea viitorului Congres al Partidului Social Democrat este, in principal, sa dea o orientare clara a formatiunii pentru o opozitie viguroasa si eficienta, considera presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu.
Intrebat pe ce sprijin conteaza din partea filialelor la Congres, fie pentru candidatura lui Cristian Diaconescu, fie pentru candidatura proprie, Mitrea a invocat organizatiile PSD din Botosani, Bihor, Satu Mare, Covasna.
El a spus ca nu s-a razgandit, asa ca nu il va vota pe Mircea Geoana la Congres, dar mentioneaza ca nu ascunde faptul ca ii este "recunoscator" lui Adrian Nastase pentru ca l-a adus in PSD si in politica. ... "Cred ca orice discutie face bine pana la Congres.
"Va trebui sa facem in asa fel incat momentul in care vor avea loc dezbaterile la congres si alegeri sa nu fie foarte indepartat, deci sper ca va fi o solutie rezonabila in asa fel incat nici pacientul sa nu stea pe masa pana la operatie prea mult, pentru ca asta s-ar putea sa-i fie fatal.
Comitetul Executiv National al PSD, reunit luni, a decis convocarea pe 4 februarie a Consiliului National al partidului, care urmeaza sa stabileasca un Congres extraordinar, propus pentru 20 februarie, a anuntat liderul formatiunii, Mircea Geoana.
Presedintele PSD a afirmat ca o alta varianta supusa votului Comitetului a fost si aceea ca liderul formatiunii sa fie ales de Congres, iar toti ceilalti membrii ai conducerii formatiunii sa fie desemnati de Consiliu National, propunere care a intrunit 12 voturi "pentru" si restul "impotriva" sau abtineri.
"Ma ingrijoreaza ca este samanta de subminare a unitatii partidului si de spargeri periculoase", a spus Iliescu, adaugand ca e posibil sa se retraga si de la Congres intrucat nu vrea sa fie "partas".
Este posibil sa ma retrag chiar din Congres Ion Iliescu a declarat, la Antena 3, ca este posibil inclusiv sa se retraga de la Congres pentru a nu fi parte la o serie de idei pe care le-a catalogat drept "nocive si periculoase" pentru formatiunea social-democrata.
La bursa zvonurilor, Hrebenciuc ar fi discutat atat cu Adrian Nastase cat si cu Victor Ponta sustinerea la congres si votul delegatilor din Moldova in favoarea celor doi.
Aceleasi surse au aratat ca, in aceste conditii, membrii BPN au discutat despre organizarea unui nou Congres, spre toamna , in care sa se ia in discutie pozitionarea politica si strategica a PSD, sa se readuca in prim-plan eventuale modificari la Statut, insa nu in privinta structurilor de conducere.
"Atat timp cat toti cei prezenti la Congres si toti colegii mei de partid respecta votul care s-a dat sambata la functia de presedinte, cu atat mai mult eu respect votul dat pentru vicepresedinti.
Nu cred ca poate, in numele acestui "trecut", plin de erori si de infrangeri, la patru zile dupa Congres, sa inceapa sa acuze.
• Singurii care au reusit la ultimul congres sa obtina ceva functii in PSD-ul actual, din echipa de aur a lui Nastase, cu exceptia acestuia, sunt Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Educatiei, si Dan Nica, fostul ministru al Comunicatiilor, ambii fiind membri ai Biroului Permanent.
google-analytics.com